Nyitólap  »  Páraelszívó  »  Kürtős páraelszívó  »  Elica Flat Glass IX/A/90 fali páraelszívó 3 év magyar garanciával
Elica Flat Glass IX/A/90 fali páraelszívó 3 év magyar garanciával

Elica Flat Glass IX/A/90 fali páraelszívó 3 év magyar garanciával

i A termék saját raktárunkban van, így amennyiben a rendelését munkanapon 13:00-ig leadja, akkor a futárszolgálat várhatóan 1-2 munkanap alatt kiszállítja a megadott címre.
Raktáron
74 900 Ft 123 900 Ft
Ingyenes szállítás
Vásárolható kiterjesztett garanciák:
Mennyiség - +
Kosárba
Termékleírás Technikai adatok Rövid jellemzők

Elica Flat Glass IX/A/90 kürtős fali páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
90 cm széles
Rozsdamentes acél/üveg kivitel
LED-világítás
Nyomógombos vezérlés
3 sebességfokozat
 
Zajszint: 56 - 62 dB(A)
Légszállítás (IEC): 195-540 m3/h
Energiaosztály: D
 
Az Elica csoport a világ egyik vezető páraelszívó gyártója. A legmodernebb technológiák, a szemet gyönyörködtető design és a kiemelkedő energiahatékonyság mind a konyha levegőjének kiváló minőségét szolgálják.
 
Az üvegernyővel ellátott páraelszívónál az üvegnek nemcsak dekorációs szerepe van, hanem légterelő funkciót is ellát. Az üveg felületek könnyebb tisztítást tesznek lehetővé.
 
A páraelszívó LED technológián alapuló világító rendszerrel felszerelt, kiváló minőségű főzőfelület megvilágítást garantál, mely a lehető legkönnyebbé teszi a főzés folyamatát. Ezenfelül tízszer tovább használhatóak, mint a hagyományos égők és 90 %-os energiamegtakarítást is jelentenek.
 
Külön megvásárolható LONG LIFE szűrő, mely egy innovatív és egyedi szűrő magas hatékonysági szinttel. Akár 3 évig is használható összehasonlítva a hagyományos szűrőkkel, amelyek átlagosan 3-6 hónapig használhatóak. A hosszú élettartamhoz a szűrőket 2-3 havonta mosni kell mosogatószerrel meleg vízben vagy mosogatógépben 65 °C fokon. Mosogatás után a szűrő a sütőben 100 °C-on 10 percig szárítható.
 
inox test és kürtő/sík üveges kivitel
1 db alumínium zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Nyomás: 171 Pa
Motor teljesítménye: 140 W
Világítás: LED 2 x 2,5 W (3500 K)
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez szükséges:

  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos, hogy ennél a változatnál biztosítsuk a megfelelő friss levegő beáramlását is, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.

Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítők:

  • szénszűrő – F00333/S
  • LONG LIFE szűrő – F00262/3S

 
Szélesség: 900 mm
Mélység: 450 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 50 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm

Páraelszívó szélesség intv: 86-95
Páraelszívó szélesség: 90
Páraelszívó szín: inox/üveg

Kapcsolódó termékek

Rendelhető
6 690 Ft
5 190 Ft
Kosába
Kérdése van? Írjon nekünk!
Küldés
Árukereső.hu