Falmec Oceano E.ion fekete sziget páraelszívó 3 év magyar garanciával

1 289 900 Ft
Rendelhető, 4 munkanap
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
4 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
A Falmec E.on rendszerű páraelszívók közül a Twister E.ion Titanium sziget változata bemutatótermünkben megtekinthető.
 
FALMEC Oceano E.ion fekete ionizátoros sziget páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
Levegő tisztítására is alkalmas páraelszívó falfúrás és csőkivezetés nélküli telepítéssel.
 
Inox és fehér színben is elérhető.
 
180 cm széles
Fekete edzett üveg
2 motoros
Ionizációs légtisztító rendszer
Perimetrikus elszívás
Touch Control (érintővezérlés) + levél szenzor (sárga-zöld fényjelzés)
Energiatakarékos LED világítás
Carbon.Zeo szűrő  - levegő tisztítására kombinált, 3 évig regenerálható
3 sebességfokozat
 
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 1000 m3/h 
 
A Falmec cég olyan páraelszívót hozott létre a világon elsőként, mely nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem tisztítja, ezáltal frissebbé is teszi a levegőt.
Jótékony hatásuknak köszönhetően az ionokat a ”levegő vitaminjainak” is nevezik. Kedvező hatással vannak a levegő minőségére, közömbösítik a szennyező anyagokat, valamint energiát és életerőt biztosítanak az embereknek, valamint más élő szervezetek (növények és állatok) számára egyaránt. Különösen nagy hatást gyakorolnak az emberi biokémiára, ezáltal jobb hangulatot, koncentrációt biztosítanak és fontos kihatással vannak az egészséges életmód más területeire is. Ezek színtelen, szagtalan és láthatatlan molekulák, amelyeket belélegzünk a természetes környezetben: amint ezek eljutnak a véráramba, az ionok biokémiai reakciót váltanak ki, melyek növelik a szerotonin szintet (más néven a „kémiai hangulatot”), ezáltal csökkentik a depressziót és a stresszt, valamint folyamatosan növelik az energiaszintet az egész nap folyamán. Ha az ionok koncentrációja alacsony a levegőben, olyan tünetek jelentkezhetnek, mint pl. álmosság, szédülés, depresszió, migrén vagy légszomj. Köszönhetően az E.ion rendszer által generált ionok jelenlétének, a tisztított és kezelt levegő egy egészségesebb környezetet biztosít.
 
A világ egészségügyi központ iránymutatásainak alapján a friss levegőben lévő negatív ionok koncentrációja nem lehet kevesebb, mint 1000 egység/ cm3. A természetben ez a koncentráció úgy alakul, hogy 1200 pozitív ionra 1000 negatív ion jut. Ez egy optimális arány, mely vitalitást, energiát és a frissesség érzését biztosítja minden élő orgazmus számára. Az egyensúly fenntartásához nagyobb számú negatív ionok létrehozására van szükség. Mindez lehetséges a Famec E.ion rendszerrel.
 
Levél szenzor - az E.ion termékekbe beépített érzékelő felismeri az illékony szerves összetételű részecskéket (VOC), a kellemetlen szagú gázokat, a formaldehidet, a cigaretta füstöt, az ammóniát és a levegőben lévő összes szennyező anyagot. Ez tehát egy kiváló mutató az otthoni levegő minőségének változására. Ezt a levelek színei jelzik, melyek sárgából zöldbe fordulva jelzik a körülmények javulását. Ezáltal beépítésre került egy új funkció, amely kitűnően jelzi az ionizáció hatékonyságát. Az automata üzemmódnak köszönhetően, ha az érzékelő csökkenést érzékel a környezeti levegő minőségében, bekapcsolja a páraelszívót, ezáltal tisztítja és kezeli a levegőt, amíg annak természetes egyensúlya helyre nem áll.
 
Az elhasznált levegő kivezetése télen hőveszteséggel jár és hasonló a helyzet nyáron, amikor a légkondicionált levegőt kell kivezetni a szabadba, mely jelentős energiaveszteséget okoz. Laboratóriumi vizsgálatok igazolják az E.ion rendszer hatékonyságát, használatával nincs hő és energiaveszteség.
Lehetővé teszi a füst és a szagok elvezetésére szolgáló légtechnikai csövek megszüntetését, így nincs szükség semmilyen kivezetési megoldásra, ezáltal építészeti vagy átalakítási munkára. Ennek következtében telepítéshez kapcsolódó többletköltség sem merül fel. A páraelszívó elhelyezése teljes szabadságot tesz lehetővé a konyhai környezetben, ezért lehetőséget biztosít különleges formatervezési megoldásokra, a főzőfelület elhelyezésére, ezáltal a konyhabútor kialakítására is. Ez előnyös, minden igénynek megfelelő esztétikai hatást biztosít, legyen az bármilyen követelmény a modern konyhában.
 
A FALMEC speciális kombinált szűrője a Carbon.Zeo szűrő nemcsak a szagokat, hanem a zeolit kristály segítségével a főzés során keletkező pára nagy részét is képes megkötni. A szűrő regenerálható, így biztosított a hosszú élettartam. A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén 18 havonta javasolt a szűrő regenerálása, valamint 3 évente a szűrő cseréje. A szűrőt a regenerálása érdekében egy normál háztartási sütőbe kell behelyezni és 200°C-ra állított hőmérsékleten 2 órán át a sütőben hagyni.
 
A perimetrikus elszívó technológiával rendelkező páraelszívónál az elszívás mintegy légfüggönyt képezve a főzőfelület fölött, egy ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, ezáltal a légsebesség megnő és hatékony légszállítást tesz lehetővé.
 
A rozsdamentes acélból készült, 5 rétegű alumíniumbetétből álló speciális zsírszűrő nagy hatékonyságú. A fém szűrőbetétek tisztítása egyszerű, mosogatógépben is moshatóak.
 
Energiatakarékos LED világítással felszerelt, mely rendkívül alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé.
 
függesztett kivitel
perimetrikus elszívás – nagyobb teljesítményű szívóerő
automatikus be- és kikapcsolás
világító polc
speciális fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
 
Világítás: 2 x 38 W LED szalag
 
Súly: 79 kg
Szélesség: 1800 mm
Mélység: 600 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 59 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 59 cm
 
Falmec E.ion System – ionizációs légtisztító rendszerű páraelszívók: 
  • SPRING – sziget változat – elérhető fehér és fekete színben
  • EOLO – sziget és fali változat – elérhető fehér és fekete színben
  • ZEPHYRO – sziget és fali változat – elérhető fehér és fekete színben
  • MARE - sziget és fali változat – elérhető fehér és fekete színben
  • RUBIK - sziget és fali változat – elérhető fehér és fekete színben
  • TWISTER - sziget és fali változat – elérhető titán és fekete színben
  • LUMIERE - sziget és fali változat – elérhető fehér színben
  • MARILYN - sziget és fali változat – elérhető fehér színben
  • OCEANO – sziget változat – elérhető inox, fehér és fekete színben
 
A lakóterek levegőjének tisztítására alkalmas ionizációs légtisztító készülék is elérhető – BELLARIA
 
Velencei üvegmesterek által kézzel készített muránói üveg
 
4-féle színben elérhető: fehér, sárga, piros és szürke
 
A Bellaria javítja a lakóterek levegőjének minőségét – akár 85%-os hatékonyság a levegő tisztításában
 
Az aktív ionizációs rendszernek köszönhetően a Bellaria nagy hatékonysággal távolítja el az olyan szennyezőanyagokat, mint a baktériumok, vírusok, penészgombák, poratkák vagy mikroorganizmusok, valamint a szagokat is semlegesíti, ezzel sikeresen tisztítja meg a lakóhelyiségek beltéri levegőjét. Helyreállítja az eredeti, szennyezőanyagoktól mentes természeti környezetre jellemző ideális ion egyensúlyt, ezzel érdemben járul hozzá a lakóingatlanokban élő emberek fizikai állapotának, közérzetének javulásához. Mindez tökéletes csendben, szinte bármilyen környezettel harmonizáló módon történik. Az esztétikájában lenyűgöző, technológiájában egyedülálló Bellaria Olaszországban készül. Mindezeken túl a Bellaria kettős funkcióval is bír, hiszen miközben tisztítja a  levegőt, egy állítható erősségű, vörös fényű lámpán keresztül hangulatvilágítást is biztosít.
 
 
Technikai adatok
Szín fekete
Szélesség (cm) 180
Max. légszáll.- EN 61591 (m³/h) 1000
Max. zajszint - dB(A) N/A
Gyári garancia 3 év