Falmec Gruppo Incasso NRS 70 beépíthető páraelszívó 3 év magyar garanciával

  333 990 Ft

Speciális ár: 299 900 Ft

Raktáron
Ingyenes szállítás
Falmec Magic Steel törlőkendő (Ajándék kiegészítő)
4 990 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
FALMEC Gruppo Incasso NRS 70 inox páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
Belső motoros - NRS® zajcsökkentő rendszerrel (akár 85%-kal csendesebb működés a normál páraelszívók zajszintjéhez képest)
 
Felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető.
 
A modell 53 cm széles kivitelben is elérhető ajándék Ardes indukciós főzőlappal.
 
További elérhető Gruppo Incasso modellek:
 • Evo 50 – inox – 53 cm széles
 • Evo 70 – inox – 78 cm széles
 • Evo 105 – inox -105 cm széles
 • Pro 80 – inox - 90 cm széles – Falmec professional
 • Murano 50 – fehér üveg – 53 cm széles
 • Murano 70 - fehér üveg - 78 cm széles 
 
80 cm széles
Fényes, rozsdamentes acél (AISI 304)
Elektronikus vezérlés távvezérlővel
Energiatakarékos Dynamic LED világítás
4 sebességfokozat
 
Zajszint: 37 - 51 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 800 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 715 m3/h
Energiaosztály: C
 
 
Az európai páraelszívó gyártásban meghatározó szerepet betöltő, Velence közelében 1980-tól működő FALMEC S.p.A. kizárólag páraelszívó (fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, rusztikus, sarok és külső motoros) gyártására szakosodott, neves olasz, valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. Termékeik abszolút garanciát nyújtanak a formatervezésre és a felhasznált anyagokra a legjobb olasz gyártási hagyományokkal. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó, funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén, megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását.
 
Extra csendes (akár 85%-kal halkabb, mint egy azonos elszívási teljesítménnyel rendelkező hagyományos készülék), nagyteljesítményű, belső motoros Falmec NRS technológiával rendelkező páraelszívó. A FALMEC egyik jelentős fejlesztése az NRS® zajcsökkentő rendszer, amely a motor és a légáramlási út különleges kialakításának, valamint ezek speciális szigetelésének köszönhetően extra csendes megoldást biztosít. Az új, különleges zajcsökkentő rendszer jelentős mértékben csökkentette a páraelszívók zajszintjét. A műszaki megoldás a motor teljesítményét nem befolyásolja, így a csendes működés ellenére is hatékony légszállítást eredményez.
 
Kimondottan ezekhez a típusokhoz a FALMEC egy új speciális aktívszén-szűrőt is kínál, mely egyéb más hasonló szűrőkkel szemben hosszabb élettartammal rendelkezik, valamint regenerálható, azaz az aktívszén részecskék, melyek a kellemetlen szagok megkötését biztosítják újra aktiválhatók és így a szűrő többször is felhasználható.
 
AISI 304 fényes, rozsdamentes acél - A Falmec 18% krómot és 8% nikkelt tartalmazó ötvözetet választ és használ AISI 304 rozsdamentes acél készítésénél, mely higiénikus, könnyen tisztítható és a korrózióval szemben ellenálló acél. Tesztekkel igazolt, hogy az AISI 304 messze a legjobb anyag a páraelszívók gyártásához.
 
Az ételszagok és a pára szétterjedésének megelőzése érdekében a főzés megkezdése előtt 5 perccel célszerű a páraelszívót bekapcsolni. A főzés befejezése után az utószellőztető funkció biztosítja a további szellőztetést.
 
Energiatakarékos LED világítással felszerelt, mely rendkívül alacsony energiafelhasználást tesz lehetővé.
 
időzítő (utószellőztetés)
fém zsírszűrő – TOP GP 70 (KACL.845) - mosogatógépben is mosható
extra zajszigetelt kivezető cső és könyök tartozék
távvezérlő tartozék 
 
Nyomás: 510 Pa
Motor teljesítménye: 224 W
Világítás: 2 x 1,2 W LED – 3200 K
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
 • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek. A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
 • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt. A szűrőt a motor két oldalára kell feltenni, amely a kürtő belsejében, középen van és el kell forgatni 90 fokkal, amíg az ütközésig be nem kattan.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
 • Falmec NRS GRUPPO KACL.920 aktívszén-szűrő 
Súly: 28 kg
Szélesség: 800 mm
Mélység: 292 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 52 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 57 cm
 
További N.R.S technológiával rendelkező páraelszívó:
 • ARIA NRS
 • FLIPPER NRS
 • HORIZON NRS
 • HORIZON NRS SZIGET
 • LUMINA EVO NRS
 • LUMINA EVO NRS SZIGET
 • PLANE NRS
 • PLANE NRS SZIGET
 • STILO 90 NRS
 • STILO 90 NRS SZIGET
 • VELA WHITE NRS
 • VELA WHITE NRS SZIGET
 • ZENITH NRS
 • ZENITH NRS SZIGET
Technikai adatok
Elhelyezés kürtőbe építhető
Gyári garancia 3 év