Davoline Olympia 50 chrom páraelszívó 3 év magyar garanciával

18 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
DAVOLINE Olympia 50 chrom páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
1 motoros
 
Falra és felső szekrény alá építhető
 
50 cm széles
Chrom kivitelben
Kihajtható üveg terelőlap
1 motoros
Mechanikus vezérlés - tolókapcsolós
3 sebességfokozat + világítás
Halogén világítás
 
Zajszint: 52-61 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 290 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint 200 m3/h
Energiaosztály: E
 
 
A görög KLIMATECHNIKI cég választéka elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatukban. DAVOLINE termékei a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak.
 
Halogén világítással (E14/E27) felszerelt páraelszívó, mely a hasonló teljesítményfelvételű normál izzónál jobb, vagy alacsonyabb teljesítményfelvétel mellett azonos megvilágítást biztosít, kétszer hosszabb élettartam mellett.
 
fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
hátsó kivezetési lehetőség (125 mm)
 
Motor: 130W
Világítás: 2x28W Halogén
Csőcsatlakozás: Ø 125 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
A szűrőt a motor két oldalára kell feltenni, amely a kürtő belsejében, középen van és el kell forgatni 90 fokkal, amíg az ütközésig be nem kattan.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítők:
  • DAVOLINE OLYMPIA 50 fém zsírszűrő - KCS710
  • DAVOLINE (KENDO-OLYMPIA) aktívszén-szűrő – D211
 
Súly: 5,8 kg
Szélesség: 500 mm
Mélység: 487 mm
Magasság: 130 mm
 
Technikai adatok
Elhelyezés szekrénybe építhető
Gyári garancia 3 év