AEG BSK882320M beépíthető gőzsütő magyar garanciával

319 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO DWD013 mosogatógép illatosító WPRO WSP008 muffin sütőforma (Ajándék kiegészítő)
1 090 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
3 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
AEG BSK882320M elektromos multifunkciós beépíthető gőzsütő magyar garanciával
 
Magyar nyelvű színes kijelző
Hőlégbefúvás + gőz sütési mód
Kör alakú érintővezérlő gomb
Húshőmérő
Ujjlenyomatmentes inox felület
4 rétegű üvegajtó
 
A+ energiaosztály
Sütőtér űrtartalma: 70 liter
Sütési tartomány: 30°C - 230°C
 
A Fullsteam funkcióval rendelkező Steamboost sütővel a lehető legtöbb íz hozható ki az alapanyagokból. Pontosan úgy működik, mint egy átlagos sütő, de a gőz hihetetlen hatékonyságával felturbózva. És ez az a pont, ahol a sütés-főzés igazán izgalmassá válik, hiszen a forró levegő önmagában csak a barna, ropogós külsőről gondoskodik. A gőz alkalmazásával az alapanyagok természetes nedvességtartalmukat megőrzik és egy sor beprogramozott recepttel a húsok, halak, zöldségek, rakott ételek, sőt még a desszertek is puhán és omlósan készülnek el.
Az étel maghőmérsékletének pontos mérésével a húshőmérő tájékoztatást ad, amikor a véres, közepes, vagy jól átsült étel elkészült. Ily módon akár a halak és a zöldségek is ízlésnek megfelelően készíthetőek el.
Ez a sütő egyszerre hatékony és energiatakarékos is egy új légkeringető rendszernek köszönhetően. Az intelligens Hot Air rendszer egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben. Ez azt eredményezi, hogy a sütő hamarabb bemelegszik, a sütési hőmérsékletet pedig akár 20%-kal csökkenti, így idő és energia takarítható meg.
A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyílik és csukódik, így a készülék használata mindig a prémium minőség érzetét kelti.
A kifinomult kör alakú vezérlőgombnak köszönhetően tökéletesen irányítható a sütés-főzés folyamata a legmegfelelőbb időtartam, hőmérséklet és sütőfunkció kiválasztásával. Egyetlen érintésre azonnal megjelennek a pillanatnyi sütési beállítások az áttekinthető színes LCD-kijelzőn, így az étel állapota folyamatosan nyomon követhető és a beállítások hajszálpontosan elvégezhetőek. Az intelligens sütés támogatás azt jelenti, hogy a professzionális végeredmény érdekében számos speciális, beépített recept közül lehet választani. Felesleges gombok és zsúfolt kezelőpanel helyett a vezérlőgomb minden alkalommal egyszerű és logikus működtetést garantál.
A sütési eredmény tökéletesen egyenletes a hagyományos társainál 20 %-kal nagyobb méretű, extra mennyiségekhez használható XL Baking Tray sütőtepsiben.
 
Beépíthető multifunkciós sütő
Intuitív kör alakú érintővezérlő gomb
Magyar nyelvű kijelző
3 sütési szint
Melegentartás funkció
Gyorsfelfűtés funkció
Húshőmérő
Automatikus hőmérséklet ajánlás
Elektronikus hőmérséklet szabályozás
Memória funkció - a gyakran használt beállításokhoz
Súlyérzékelős sütőprogramok
Automatikus kikapcsolás funkció
Maradékhő kijelzés
Halogénvilágítás
Sütővilágítás - ajtónyitáskor automatikusan felkapcsolódik
Sütési táblázat a sütőajtón
Könnyen tisztítható üvegfelületű ajtó
A ventilátor automatikusan leáll ajtónyitáskor
Hűtő ventilátor: A hűtőventilátor automatikusan elindul, amikor bekapcsoljuk a sütőt. Hűti az elektronikus alkatrészeket és a külső részt.
Demó mód
Szerviz kódok
 
Grill típusa: hagyományos, fix
Sütő tisztítás: gőz segítségével
Kijelző típusa: I-Tex10
Sütőajtó: 1 vízszintes osztás, 4 üveges, sütési táblázat szimbólumokkal
Ajtó: könnyen leszerelhető ajtó, lágyan záródó
Hálózati csatlakozó
Kábelhossz: 1.5 m
Sütő világítás: 2, 1 halogén izzó, felül halogén izzó
Rácsozat a sütőben: Krómozott vezetőrácsok, EasyEntry
Egyéb tartozékok: 1 szintű sütősín, vízkeménység ellenőrző eszköz
Sütő tálcák: 1 szürke zománcozott sütőtálca, 1 szürke zománcozott zsírfelfogó tálca
Sütőrácsok: 1 grillrács
 
Elektronika funkciói: hőmérséklet ajánlás, óra (napi idő), vízkeménység, 30 nyelv, A variety of pre-set cooking programmes "Assist" (weight/food sensor/Steam), hangjelzés, auto kikapcsolás (csak sütő), állítható jelzőhang, tisztítás figyelmeztető, Count up timer, gőzmentesítés, demo mód, vízkőtelenítés, állítható kijlező fényerő, világítás kapcsoló, időtartam kijelzés, elektronikus hőmérséklet szabályozó, program vége, választható gyors felfűtés, kedvenc program, húshőmérő, melegentartás, billentyűhang, billentyűhang, húshőmérő auto kikapcsolással, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, húshőmérő, nyelvválasztás, főkapcsoló, 3 napos memória, percszámláló, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), tányérmelegítés, tartósítás, valós hőmérséklet kijelzés, időzítő visszaállítása, maradékhő kijelzés (°C), kelesztés, szervizkód, gőz tisztítás - 2 ciklus, késleltetett gőz tisztítás, tartály ürítése
Sütési funkciók: Au gratin barnítás, alsó sütés, kenyérsütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, kelesztés, aszalás, félkész étel, Vital gőz, grill, magas páratartalom, alacsony páratartalom, melegen tartás, lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, gőz regenerálás, hőlégkeverés, turbo grill

Nettó súly: 41 kg
Magasság: 594 mm
Szélesség: 595 mm
Mélység: 567 mm

Beépítési méretek: 590 x 560 x 550 mm
Technikai adatok
Szín ujjlenyomatmentes inox
Kényelem/biztonság teleszkópos sütősín
Magasság (cm) 60
Űrtartalom (liter) 70
Gyári garancia 1 év