AEG BSK892330M beépíthető gőzsütő magyar garanciával

399 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO DWD013 mosogatógép illatosító WPRO WSP008 muffin sütőforma (Ajándék kiegészítő)
1 090 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
3 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
AEG BSK 892330 M elektromos beépíthető gőzsütő magyar garanciával
 
Színes kijelző
Hőlégbefúvás + gőz sütési mód
Sous Vide sütőprogram
Húshőmérő
3 sütési szint
Ujjlenyomatmentes inox felület
 
Energiaosztály: A++
Sütőtér űrtartalma: 70 liter
Sütési tartomány: 30°C - 230°C
 
A SteamPro sütő három üzemmódot kínál: forró levegős sütés, gőzsütés, illetve a kettő kombinációja. Kombinált üzemmódban automatikusan kiszámítja és beállítja a hő és a gőz legmegfelelőbb arányát. Így az étel kívül egyenletesen aranybarna, ropogós, míg belül puha és omlós marad.
A profi szakácsok már régóta a "sous vide" technológiát alkalmazzák a tökéletes ízek, egyenletes végeredmény elérése érdekében. A SousVide funkcióval ellátott sütővel immár otthon is használható az eddig csak éttermekben alkalmazott technológia.
Az étel maghőmérsékletének pontos mérésével a húshőmérő tájékoztatást ad, amikor a véres, közepes vagy jól átsült étel elkészült. Emellett a halak és zöldségek is saját ízlésnek megfelelően készülnek el.
A sütőben alkalmazott nedvességérzékelő szenzor automatikusan beállítja a tökéletes végeredményhez szükséges gőzmennyiséget.
A kifinomult, intuitív kör alakú vezérlőgombnak köszönhetően tökéletesen irányítható a sütés-főzés folyamata, így a legmegfelelőbb időtartam, hőmérséklet és sütőfunkció kiválasztása is. Egyetlen érintésre azonnal megjelennek a pillanatnyi sütési beállítások az áttekinthető színes LCD-kijelzőn, így az étel állapota folyamatosan nyomon követhető és a beállítások hajszálpontosan elvégezhetőek.
Az intelligens sütés támogatás azt jelenti, hogy a professzionális végeredmény érdekében számos speciális, beépített recept közül lehet választani. Felesleges gombok  és zsúfolt kezelőpanelek helyett a vezérlőgomb minden alkalommal egyszerű és logikus működtetést garantál.
A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyíljon és csukódjon, így a készülék használata mindig a prémium minőség érzetét kelti.
Beépíthető multifunkciós sütő gőz funkciókkal
Ujjlenyomatmentes inox felület
Érintővezérlés
Magyar nyelvű színes kijelző
3 sütési szint
Húshőmérő
Gyorsfelfűtés funkció
Automatikus hőmérséklet ajánlás
Memória funkció - a gyakran használt beállításokhoz
Súlyérzékelős sütőprogramok
Elektronikus hőmérséklet szabályozás
Automatikus kikapcsolás funkció
Maradékhő kijelzés
Halogénvilágítás
Sütővilágítás - ajtónyitáskor automatikusan felkapcsolódik
Sütési táblázat a sütőajtón
Könnyen tisztítható üvegfelületű ajtó
A ventilátor automatikusan leáll ajtónyitáskor
Hűtő ventilátor: A hűtőventilátor automatikusan elindul, amikor bekapcsoljuk a sütőt. Hűti az elektronikus alkatrészeket és a külső részt.
Demó mód
Szerviz kódok
 
Sütési mód: hőlégbefúvás + gőz
Grill típusa: hagyományos, fix
Sütő tisztítás: gőz segítségével
Kijelző típusa: I-Tex10
Sütőajtó: 1 vízszintes osztás, 4 üveges, sütési táblázat szimbólumokkal
Ajtó: könnyen leszerelhető ajtó, lágyan záródóHálózati csatlakozó
Hálózati csatlakozó
Kábelhossz: 1.5 m
Sütő világítás: 2 db, 1 halogén izzó, felül halogén izzó
Rácsozat a sütőben: Krómozott vezetőrácsok, EasyEntry
Sütő tálcák: 1 szürke zománcozott sütőtálca, 1 szürke zománcozott zsírfelfogó tálca
Sütőrácsok: 1 grillrács
 
Elektronika funkciói: nyelvválasztás, főkapcsoló, 3 napos memória, percszámláló, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), valós hőmérséklet kijelzés, időzítő visszaállítása, maradékhő kijelzés (°C), auto kikapcsolás (csak sütő), állítható jelzőhang, tisztítás figyelmeztető, Count up timer, gőzmentesítés, demo mód, vízkőtelenítés, állítható kijlező fényerő, világítás kapcsoló, időtartam kijelzés, Electronic temperature regulation 30-300°C, program vége, választható gyors felfűtés, kedvenc program, húshőmérő, húshőmérő auto kikapcsolással, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, húshőmérő, billentyűhang, 30 nyelv, A variety of pre-set cooking programmes "Assist" (weight/food sensor/Steam/SousVide), hangjelzés, kelesztés, szervizkód, gőz tisztítás - 2 ciklus, késleltetett gőz tisztítás, hőmérséklet ajánlás, óra (napi idő), vízkeménység
Sütési funkciók: Au gratin barnítás, alsó sütés, kenyérsütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, kelesztés, aszalás, félkész étel, Vital gőz, grill, magas páratartalom, alacsony páratartalom, közepes páratartalom, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, lassú sütés, Sous Vide program, gőz regenerálás, hőlégkeverés, turbo grill, joghurt
 
Nettó súly: 39 kg
Magasság: 594 mm
Szélesség: 595 mm
Mélység: 567 mm 
Technikai adatok
Szín ujjlenyomatmentes inox
Kényelem/biztonság teleszkópos sütősín
Magasság (cm) 60
Űrtartalom (liter) 70
Gyári garancia 1 év