AEG BSE782320M beépíthető gőzsütő magyar garanciával

  279 900 Ft

Speciális ár: 258 900 Ft

Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
WPRO DWD013 mosogatógép illatosító WPRO WSP008 muffin sütőforma (Ajándék kiegészítő)
1 090 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
3 490 Ft értékben
Amennyiben a készüléket nálunk vásárolja meg.
Termékleírás
AEG BSE 782320 M elektromos multifunkciós beépíthető gőzsütő magyar garanciával
 
Hőlégbefúvás + gőz
Húshőmérő
Magyar nyelvű szöveges kijelző
Gőztisztítás
Ujjlenyomatmentes inox felület
4 rétegű üvegajtó
 
A+ energiaosztály
Sütőtér űrtartalma: 70 liter
Sütési tartomány: 30°C - 230°C
 
A Fullsteam funkcióval rendelkező Steamboost sütővel a lehető legtöbb íz hozható ki az alapanyagokból. Pontosan úgy működik, mint egy átlagos sütő, de a gőz hihetetlen hatékonyságával felturbózva. És ez az a pont, ahol a sütés-főzés igazán izgalmassá válik, hiszen a forró levegő önmagában csak a barna, ropogós külsőről gondoskodik. A gőz alkalmazásával az alapanyagok természetes nedvességtartalmukat megőrzik és egy sor beprogramozott recepttel a húsok, halak, zöldségek, rakott ételek, sőt még a desszertek is puhán és omlósan készülnek el.
A beépíthető sütő húshőmérővel segíti a sütést, így minden pillanatban követhető az étel pontos maghőmérséklete. A sütő hőmérsékletének és az étel maghőmérsékletének beállításával a készülék kikapcsol, amint az étel elérte a kívánt hőmérsékletet. A tökéletes végeredmény minden alkalommal garantálható.
Ez a sütő egyszerre hatékony és energiatakarékos is egy új légkeringető rendszernek köszönhetően. Az intelligens Hot Air rendszer egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben. Ez azt eredményezi, hogy a sütő hamarabb bemelegszik, a sütési hőmérsékletet pedig akár 20%-kal csökkenti, így idő és energia takarítható meg.
A puhán záródó ajtóba épített Soft Closing Door technológia biztosítja, hogy az ajtó mindig csendesen nyílik és csukódik, így a készülék használata mindig a prémium minőség érzetét kelti.
A nagyméretű LCD-kijelzőnek köszönhetően az intuitív sütő minden alkalommal fenséges lakomát garantál a beprogramozott recept használata során. Számos ételkülönlegességre képes automatikusan beállítani a hőmérsékletet és az időtartamot, így maximálisan felügyelhető a sütési folyamat, akár kétszemélyes vacsoráról, akár baráti összejövetelről van szó.
A sütési eredmény tökéletesen egyenletes a hagyományos társainál 20 %-kal nagyobb méretű, extra mennyiségekhez használható XL Baking Tray sütőtepsiben.
 
Beépíthető multifunkciós gőzsütő
Ujjlenyomatmentes inox felület
Érintővezérlés
Magyar nyelvű kijelző
3 sütési szint
Gyorsfelfűtés funkció
Húshőmérő
Automatikus hőmérséklet ajánlás
Memória funkció - a gyakran használt beállításokhoz
Beprogramozott receptek
Súlyérzékelős sütőprogramok
Elektronikus hőmérséklet szabályozás
Melegentartás funkció
Időzítési lehetőség
Gyerekzár: Gyerekzár megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolja a készüléket.
Automatikus kikapcsolás funkció
Maradékhő kijelzés
Halogénvilágítás
Sütővilágítás - ajtónyitáskor automatikusan felkapcsolódik
Sütési táblázat a sütőajtón
Könnyen tisztítható üvegfelületű ajtó
A ventilátor automatikusan leáll ajtónyitáskor
Hűtő ventilátor: A hűtőventilátor automatikusan elindul, amikor bekapcsoljuk a sütőt. Hűti az elektronikus alkatrészeket és a külső részt.
Demó mód
Szerviz kódok
 
Grill típusa: hagyományos, fix
Sütő tisztítás: gőz segítségével
Kijelző típusa: VCU+
Sütőajtó: 4 üveges, sütési táblázat szimbólumokkal, U-alakú betét
Ajtó: lefelé nyitható rekesz, lágyan záródó
Hálózati csatlakozó
Kábelhossz: 1.5 m
Sütő világítás: 2, 1 halogén izzó, felül halogén izzó
Rácsozat a sütőben: Krómozott vezetőrácsok, EasyEntry
Egyéb tartozékok: 1 szintű sütősín, vízkeménység ellenőrző eszköz
Sütő tálcák: 1 szürke zománcozott sütőtálca, 1 szürke zománcozott zsírfelfogó tálca
Sütőrácsok: 1 grillrács
 
Elektronika funkciói: tartály ürítése, hőmérséklet ajánlás, sütési idő hosszabbítás, óra (napi idő), vízkeménység, gőz tisztítás - 2 ciklus, késleltetett gőz tisztítás, kikapcsolható óra (napi idő), percszámláló, sütővilágítás (ki-bekapcsolható), valós hőmérséklet kijelzés, időzítő visszaállítása, maradékhő kijelzés (°C), maradékhő felhasználás, gőzrendszer öblítése, szervizkód, set & go, hangjelzés, auto kikapcsolás (csak sütő), állítható jelzőhang, billentyűhang, nyelvválasztás, 1 hetes memória funkció, húshőmérő auto kikapcsolással, húshőmérő hőmérséklet kijelzéssel, húshőmérő, választható gyors felfűtés, kedvenc program (20), húshőmérő, funkciózár, melegentartás, melegentartás (65 fokig), Count up timer, fényerő beállítás napszak szerint, gőzmentesítés, demo mód, vízkőtelenítés, kijelző kontraszt / fényesség állítás, időtartam kijelzés, elektronikus hőmérséklet szabályozó, program vége, sütési eredmény ellenőrzése, gyerekzár, tisztítás figyelmeztető, 180 VarioGuide sütőprogram, 30 nyelv, 75 recept
Sütési funkciók: alsó sütés, kenyérsütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, kelesztés, aszalás, félkész étel, Vital gőz, grill, magas páratartalom, alacsony páratartalom, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, lassú sütés, gőz regenerálás, hőlégkeverés, turbo grill


Nettó súly: 40 kg
Magasság: 594 mm
Szélesség: 595 mm
Mélység: 567 mm

Beépítési méretek: 600 x 560 x 550 mm

 

Technikai adatok
Szín ujjlenyomatmentes inox
Kényelem/biztonság teleszkópos sütősín
Magasság (cm) 60
Űrtartalom (liter) 70
Gyári garancia 1 év