Faber 741 Base BR A60 barna páraelszívó 5 év magyar garanciával

16 990 Ft
Raktáron
Ingyenes szállítás
Termékleírás
FABER 741 Base páraelszívó 5 év magyar garanciával
 
Falra vagy szekrény alá is szerelhető
 
Elérhető:
  • 741 Base W - fehér
  • 741 Base X A60 - rozsdamentes acél
  • 741 Base BR A60 - barna
  • 741 Base BR/X A60 - barna/rozsdamentes acél
60 cm széles
1 motoros
Elektromechanikus vezérlés - húzókapcsolós
Halogén világítás
3 sebességfokozat
Szintetikus zsírszűrő
Hátsó és felső kivezetési lehetőség
 
Zajszint: 54-62-67 dB(A)
Légszállítás (IEC): 115-165--200 m3/h
Energiaosztály: E
 
Az olasz Faber vállalat a világ egyik legnagyobb konyhai páraelszívó-gyártója. Kiváló minőségű, technológiájú és hatékonyságú, esztétikus megjelenésű konyhai páraelszívókat gyárt már 1955 óta. Számos olyan egyedi fejlesztésű páraelszívóval büszkélkednek, amelyek a nagy teljesítményt ötvözik az alacsony energiafogyasztással, a halk működést a funkcionalitással, az olasz stílust a verhetetlen minőséggel.
 
A visszafogott esztétikájú hagyományos páraelszívók tökéletesen illeszkednek a többi konyhai elemhez.
 
Nyomás: 60-110-130 Pa
Motor teljesítménye: 45-60-95 W
Világítás: 1 x 28 W halogén
Csőcsatlakozás: Ø 100/120 mm
 
Az üzembe helyezéshez biztos, hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Kivezető készlet – a kivezetős páraelszívó elvezeti a szagok nagy részét és a konyhában keletkezett párát. Ezek jelentik a leghatékonyabb megoldást.
Ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos a megfelelő friss levegő beáramlását is biztosítani, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon.
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – a szűrős, keringetős páraelszívó beszívja a levegőt, szűri a szagok nagy részét és a párát, a konyhába pedig visszajuttatja a tisztított levegőt.
Ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Rendelhető kiegészítő:
  • F1 szénszűrő
  • Szintetikus szűrő
Szélesség: 598 mm
Mélység: 487 mm
Magasság: 150 mm
 
Minimum távolság főzőlaptól: 65 cm
 

 
Technikai adatok
Elhelyezés hagyományos
Gyári garancia 5 év