CATA GC Dual 45/B BK + Ajándék bekötő szett

114 900 Ft
Rendelhető, 2 munkanap
Ingyenes szállítás
Termékleírás
CATA GD DUAL 45/B BK LED Brushless páraelszívó felső szekrénybe vagy épített kürtőbe szerelhető páraelszívó 3 év magyar garanciával
 
Ajándék (visszavonásig vagy a készlet erejéig)
  • BK150 ECO légtechnikai bekötő szett - 150 mm átmérőjű kivezetésű páraelszívóhoz (Tartalma: 3 méteres 150 mm átmérőjű egyrétegű flexibilis ALU cső, 2db rögzítő bilincs, 2db légtechnikai rögzítő szalag, 1db zsalusrács, 1 db hengeres szűkítő- 150 mm>125 mm) 
További elérhető szín:
  • GC DUAL 45/B WH LED – fehér 
Minimum 90 cm széles felső szekrénybe építhető modellek:
  • GC DUAL 75/B WH LED – fehér
  • GC DUAL 75/B BK LED – fekete 
 
Minimum 60 cm széles felső szekrénybe építhető
Gyors és egyszerű telepítés
Fekete üveg felület
Energiatakarékos és hatékony páraelszívó
Touch control (érintővezérlés)
Belső motoros (BRUSHLESS) – szénkefe nélküli motor
4 + 1 intenzív fokozat
Beépített energiatakarékos LED világítás
 
Zajszint: 40 - 64 dB(A)
Maximális légszállítás szabad kivezetés esetén: 1000 m3/h
Légszállítás UNE EN 61591 szabvány szerint: 645 m3/h
Energiaosztály: A
 
A BRUSHLESS-motor az egyik legcsendesebb motor a páraelszívók piacán. A legújabb fejlesztésű BRUSHLESS-motornak és LED világításnak köszönhetően ezek az elszívók rendelkeznek az egyik legalacsonyabb fogyasztással is a piacon.
 
Szekvenciális vezérlés és szabályozható LED világítás. A különleges 10 fokozatú ”Slider”vezérlésnek köszönhetően elegánsan és egyszerűen beállítható a páraelszívó a főzésnek megfelelően. A Slider vezérléssel fokozatmentesen beállítható a világítás, akár a készülék kikapcsolt állapotában is, így akár hangulatvilágításként is funkcionálhat. További előnye az utószellőztető funkció és a filterek tisztítására figyelmeztető jelzés is.
 
A legújabb fejlesztésű csendes, nagy teljesítményű BRUSHLESS-motor feleslegessé teszi a szénkeféket, kiküszöbölik a súrlódás nagy részét és ezzel megnövelik a motor élettartamát, valamint csökkentik a zajszintjét is. Ezzel lehetővé teszik az egyik legcsendesebb, de mégis kiemelkedően magas teljesítményű páraelszívók jelenlétét a piacon.
 
 A perimetrikus elszívó technológiával rendelkező páraelszívónál az elszívás mintegy légfüggönyt képezve a főzőfelület fölött, egy ún. zajcsökkentő panel pereme mentén történik, ezáltal a légsebesség megnő és hatékony légszállítást tesz lehetővé.
 
A döntött páraelszívók elhelyezése a főzőfelülethez képest nem vízszintesen, hanem 45°-ban döntve történik, ezáltal a főzőlap könnyen megközelíthető és kényelmesebben használható.
 
Az ételszagok és a pára szétterjedésének megelőzése érdekében a főzés megkezdése előtt 5 perccel célszerű a páraelszívót bekapcsolni. A főzés befejezése után az utószellőztető funkció biztosítja a további szellőztetést.
 
perimetrikus elszívás – nagyobb teljesítményű szívóerő
TC5I (Touch control) – érintővezérlés
időzítő (utószellőztetés)
automatikus kikapcsolás
1 db fém zsírszűrő – mosogatógépben is mosható
zsírszűrő telítettség jelző
 
Légszállítás minimum fokozaton: 200 m³/h
Légszállítás maximum fokozaton: 645 m³/h
Nyomás: 455 Pa
Motor teljesítménye: 130 W
Világítás: 2 x 3,5 W ECO LED (szabályozható fényerő)
Csőcsatlakozás: Ø 150 mm (javasolt) / Ø 125 mm (minimum)
 
Az üzembe helyezéshez biztos hogy kell:
  • kivezetett üzemmód esetén Bekötő-szett – ebben az üzemmódban az elszívott levegő – a zsírszűrő filteren áthaladva – egy csőrendszeren keresztül a szabadba vagy erre a célra kialakított légtechnikai kürtőbe kerül. Fontos, hogy ennél a változatnál biztosítsuk a megfelelő friss levegő beáramlását is, mert csak így működnek megfelelő hatékonysággal a készülékek.
A legjobb légszállítási hatásfok elérése érdekében törekedni kell a legrövidebb kivezetési szakasz megvalósítására. Mindig a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének megfelelő légtechnikai csöveket és idomokat használjon. 
  • belső keringtetési üzemmód esetén Aktívszén-szűrő – ebben az üzemmódban az elszívott levegő a zsírszűrőkön áthaladva, egy aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely némileg megszűri a kellemetlen szagokat, gőzöket, majd a megtisztított levegő (a páratartalommal együtt) visszakerül a konyha levegőjébe. Ebben az esetben a kapacitás a szénszűrő állapotától (elhasználódás) függően csökken. Ennek elkerülése érdekében az aktívszén-szűrőket használattól függően 3-6 havonta cserélni kell. Ezek mellett különös figyelmet kell fordítani a fém zsírszűrők folyamatos tisztántartására, szükség esetén ezek cseréje is javasolt.
Ez az üzemeltetési mód csak akkor ajánlott, ha a kivezetésre nincs mód.
 
Súly: 8 kg
Szélesség: 492 mm
Mélység: 277 mm
 
Minimum távolság elektromos főzőlaptól: 55 cm
Minimum távolság a gázüzemű főzőlaptól: 65 cm
Technikai adatok
Elhelyezés kürtőbe építhető
Gyári garancia 5 év